HETLINE - INOVACE

05.09.2014 20:09

HETLINE - INOVACE interiérové disperzní bílé barvy na velmi hladké povrchy stěn a stropů.

HETLINE je vhodný na výmalbu reprezentativních obytných a komerčních prostor, ložnic, dětských pokojů, kuchyní, koupelen atd. Používá k nátěrům velmi hladkých stěn a stropů tvořených sádrokartonovými, sádrovláknitými a dřevovláknitými deskami, sádrovými nebo sádrovápennými omítkami, stěrkovými vrstvami disperzních a sádrových tmelů apod.

Je vhodný i pro aplikace na klasické vápenné a vápenocementové omítky, omítky s akrylátovým pojivem, betonové panely a tapety (včetně sklovláknitých). Nátěr je velmi odolný vůči otěru suchou látkou a středně odolný vůči oděru za mokra (třída 3). Splňuje požadavek směrnice WTA CZ č. 2-2-91 odstavce 8.2 limitujícího použití krycích vrstev na sanačních omítkách z hlediska propustnosti pro vodní páry.

Úpravou receptury bylo docíleno ještě výraznějšího snížení rizika vzniku případných optických nedokonalostí, zvýšené odolnosti vůči otěru za sucha a velmi vysoké krycí schopnosti, a to při zachování matného vzhledu, vysoké paropropustnosti a exkluzivní bělosti.

Zdroj:https://www.het.cz/cs/interierove-barvy/disperzni-oteruvzdorne/hetline-inovace/product.html?id=8

Zpět