Barva do koupelny - Dulux Jupol Hetline

31.03.2013 11:30

 

Kitchen & Bathroom

Malířská omyvatelná natónovaná barva vysoké kvality na stěny a stropy určená zejména do kuchyní a koupelen.

Použití

akrylátová emulzní omyvatelná barva s matným nebo saténovým povrchem na stěny a stropy určená pro interiérové dekorační a ochranné nátěry stěn a stropů zejména do kuchyní a koupelen – odolnost proti mastnotě, vlhkosti a plísním. Je možné ji použít na omítky (cementové, vápenocementové), sádrové podklady, sádrokartónové desky, papírové tapety a tapety ze skelného vlákna. Je lehce roztíratelná a při nízké spotřebě umožňuje zachovaní dobrého krytí.
 

Vlastnosti

Tixotropní struktura způsobuje, že při natírání barva neodkapává. Barva je paropropustná, což umožňuje stěnám dýchat. Barva je dostupná v bílé a dalších vysoce inspirujících odstínech. Barva je výjimečná svou extrémní odolností proti otěru.

 

Zdroj: https://www.dulux.cz/cz/p_dulux_int_kitchen_bathroom.html

 

 

Jupol Citro

Plísním odolná malířská barva s vůní citrónu

Použití

Vnitřní vodou ředitelná malířská barva zamezující rozvoji plísní, vhodná pro nátěry v kuchyních, koupelnách a dalších sanitárních prostorech. Má příjemnou citrónovou vůni, vysokou bělost, vysokou kryvost, vysokou paropropustnost, snadno se nanáší a je otěruvzdorná. Barva má mimořádně nízký obsah těkavých organických látek (VOC < 1 g/l) – je šetrná k lidskému zdraví a životnímu prostředí. Může se nanášet na různé pevné, suché a čisté podklady – štukové omítky stěn a stropů, beton, sádrokartonové, vláknocementové a dřevotřískové desky, reliéfní tapety. Podklad před prvním nátěrem natřeme vodou rozředěnou AKRIL EMULZÍ (1 : 1). Plísní již napadené povrchy je nutné předem dezinfikovat ALGICIDEM PLUS! Barva: bílá + odstíny podle JUMIX systému, možné je tónování UNITONEM, DIPI KONCENTRATEM nebo DIPI COLOREM.Zatřídění podle EN 13300: odolnost proti oděru za mokra: třída 5, kryvost: třída 2 při 9 m2/l, vzhled: mat.

Zdroj: https://www.jub.cz/vyrobky/malirske-barvy/jupol-citro-1840/?cat=3191

 

Hetline VINYL

INTERIÉROVÁ VINYLOVÁ OMYVATELNÁ BARVA - doporučujeme pro reprezentativní obývací a komerční prostory, dětské pokoje, kuchyně, koupelny, nemocnice.

 

Přednosti:

  • vysoká bělost 96% (MgO)
  • vysoká vydatnost a krycí schopnost
  • univerzální použití pro nátěry omítek a sádrokartonu
  • odolnost vůči šetrnému mytí
  • zvýšená mechanická odolnost nátěru
  • tónovatelnost na tónovacích strojích

Odstín:

  • bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR, případně na tónovacích strojích v kolorovacích systémech HET 

Zdroj: https://www.het.cz/cs/tonovaci-system-multimix/interierove-barvy/hetline-vinyl/product.html?id=93

 

Zpět